مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اسفند 1399 ساعت 10:402021-03-12سياسي

افزایش 65 درصدی فعالیت های فرهنگی آذربایجان شرقی


مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر افزایش 65 درصدی فعالیت های فرهنگی استان نسبت به یک و نیم سال مشابه قبلی، گفت: مردم همیشه کار خلاق و هنرمندانه را در عرصه تبلیغ دین بیشتر می پسندند و به آن توجه می کنند.

- ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر افزایش 65 درصدی فعالیت های فرهنگی استان نسبت به یک و نیم سال مشابه قبلی، گفت: مردم همیشه کار خلاق و هنرمندانه را در عرصه تبلیغ دین بیشتر می پسندند و به آن توجه می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن شعبانی در همایش هم اندیشی پیشگامان تبلیغ، گفت: در دوره جدید از فعالیت این نهاد فرهنگی توجه جدی به توانمند شدن کارگزاران فرهنگی در حال شکل گیری بوده و در همین راستا هیئت های اندیشه ورز و دوره های آموزش مجازی در حال اجرا است.

وی افزود: بحث امید آفرینی که در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید شده است، در سال 1400 یکی از محورهای فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی بوده و این مهم، باید مورد توجه همه نهادها قرار گیرد، چراکه دشمنان به فکر ایجاد نا امیدی و یأس در بین مردم به خصوص جوانان هستند.

وی با اشاره به تجلیل های انجام شده از فعالان گمنام فرهنگی در سال 1399، افزود: از جمله موضوعاتی که در تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به تازگی مورد توجه قرار گرفته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 65 درصدی فعالیت های فرهنگی آذربایجان شرقی

افزایش 65 درصدی فعالیت های فرهنگی آذربایجان شرقی